Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz rijeku Vrbas našla beživotno tijelo F. G. (68). Istragom je utvrđeno da je umro prirodnom smrću, od infarka zbog Viagre koju je popio. Kobne noći je otišao do susjede S. D. (75), a posljednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

“Svi smo bili iznenađeni kada smo vidjeli policiju i mrtvačka kola u dvorištu susjede, a još kada su nam rekli da je u njenom dvorištu pronađeno tijelo susjeda, bili smo šokirani jer nismo znali otkuda on kod nje. Tek nekoliko sati kasnije saznali smo detalje kako je umro. Bog da mu dušu prosti, ali nije mogao ljepše skončati” rekao je za Blic prijatelj pokojnika koji je želio ostati bezimen. Prenosi Net.hr.

Nikome, međutim, nije bilo jasno zašto je tijelo završilo u dvorištu žene i to pored zida koji dvorište odvaja od Vrbasa. Nije dugo trebalo da se kockice poslože.

“Još se utvrđuju okolnosti što se dogodilo nakon smrti pokojnika, ali prema onome što je istraga do sada otkrila, žena je na neki način pokušala prikriti da je pokojnik preminuo tijekom ljubavnog odnosa” objasnio je izvor blizak policiji.

Dodaje da je preplašena žena nakon tragičnog događaja obukla pokojnika i iznijela ga u dvorište, te da ga je najvjerojatnije pokušala baciti u Vrbas, ali nije imala snage.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok