Sedamdesetpetogodišnja Branka Močević smrtno je stradala pri padu s trešnje u sarajevskom naselju Pofalići, u dvorištu kuće Đure Krešića koji živi u Mostaru.

Nesretna vitalna starica, stanovnica ovog naselja, htjela je nabrati trešnje pa se popela na stablo s najlonskom vrećicom, ali se u jednom trenutku okliznula i pala s visine od najmanje tri metra.

- Kako se smatra, pala je na glavu i udarila u betonski podzid u blizini stabla, a zadobila je ozljede i po ostatku tijela od udara o grane. Kod sebe nije imala nikakve dokumente pa je naknadno identificirana.

Susjedi su pozvali policiju i ekipu hitne pomoći koja ju je u nesvjesnom stanju prevezla u Kliniku za urgentnu medicinu KCUS-a. No, unatoč velikoj borbi liječnika, izgubila je bitku za život. Načinili smo fotodokumentaciju i zapisnik te uzeli izjave od susjeda. O svemu je obaviješten i dežurni tužitelj - kažu iz MUP-a. Kako spominju na mjestu nesreće, prethodno su dolazili i drugi susjedi brati trešnje. Jedan od njih također je pao prije nekoliko dana, ali se, na svu sreću, nije teško ozlijedio.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok