Na pitanje što se doista događalo u sarajevskoj Hadži-Sulejmanovoj ulici u noći između petka i subote, oko 1 sat, kada se dogodilo dvostruko ubojstvo, stanari ovog starog dijela grada pokušavaju naći odgovor u onome što je prethodilo zločinu.

Kako kažu, ubijeni Adnan Ćurevac (27) i Edin Hrnjić zvani Hole (26), odranije poznati po pljačkama i nasilju, su osumnjičenom Sadinu Bahuni zvanom Dino (35), inače poznaniku iz djetinjstva, kojemu se sudilo zbog droge, prijetili, kako verbalno tako i SMS porukama zbog neraščišćenih računa. Jednom od susjeda je Bahuna prije 10-ak dana pokazao poruke i rekao: - Više ovo ne mogu trpjeti. Ja ću ubiti ili sebe ili njih. Naime, prema toj verziji, Ćurevac i Hrnjić su kobne noći prvo zvali Bahunu da izađe te došli pred vrata i pokušali ući u kuću, ali su ih u tome spriječile metalne rešetke. Piše Večernji list.

- Potom su provalili u Bahunin parkirani golf te ga pokušali pokrenuti. No, zbog kvara im to nije polazilo za rukom. Čuli smo svi kako motor vergla. Valjda je Bahuna, kada su mu došli pred vrata, pobjegao kroz prozor s druge strane. Otišao je po pušku MP 40, vratio se s druge strane, zatekao ih u svom autu i izrafalao s 18 hitaca. Hrnjićev prijatelj Vedo je bio u blizini pa je, čim je čuo pucnje, pobjegao niz ulicu. Ubrzo se vratio i počeo vikati: “Hole, diši, diši sad će hitna” - prepričavali su stanari.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok