Policija traga za vozačem audija A8, diplomatskih registracijskih oznaka, koji je prouzročio prometnu nesreću kod Pala, kada je pet osoba lakše ozlijeđeno, a potom pobjegao.

Prilikom pretjecanja preko pune crte, vozač audija se sudario sa škodom octavijom za čijim je upravljačem bio državljanin Srbije S. M. i pasatom kojim je upravljao Š. P. iz Goražda. Od siline udara passat se prevrnuo na krov.

Policija je utvrdila da je vlasnik spornog audija M. L. H. iz Sarajeva, koji je prijavio krađu vozila. Još nije poznato tko je u trenutku nesreće upravljao audijem na kojem su stajale diplomatske oznake. S druge strane, na području BiH u skorije vrijeme nije zabilježena krađa diplomatskog vozila. Uglavnom se kradu njihove oznake jer su to vozila koja na cestama imaju prednost u odnosu na druge sudionike u prometu i rijetko ih se kontrolira. Inače, u posljednjih godinu dana u sarajevskom kraju su zabilježene dvije nesreće u kojima su sudjelovali vozači diplomata, a tada su ozlijeđeni jedno dijete i dva pješaka.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok