Danas u 13:30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na kupalištu Kravice, u mjestu Studenci, općina Ljubuški, izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo nekoliko osoba.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izišli i intervenirali policijski službenici PU Ljubuški, prenosi ljubuski.net.

U službene prostorije PU Ljubuški privedeno je više osoba - dva državljanina Bahraina (riječ je o muškim osobama, rođenima 1991. i 1992. godine) i tri BH državljanina (riječ je o muškim osobama s područja općina Ljubuški, rođenima 1963., 1959. i 1986. godine).

U tijeku je prekršajna obrada - uzimanje iskaza od sudionika incidenta, uzimanje izjava od svjedoka, itd., koja ima za cilj utvrditi sve okolnosti vezane za ovaj incident.

Nakon završetka prekršajne obrade PU Ljubuški će počiniteljima prekršaja uručiti prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11. stavak (1) tč. a) Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke (za ovaj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 400,00 - 800,00 KM).

Želimo naglasiti da je riječ o izoliranom incidentu, u kojem je sudjelovao manji broj osoba.

Odmah nakon policijske intervencije brojni posjetitelji Kravice - domaći stanovnici i turisti iz Italije, Arapskih zemalja i dr.) nastavili su u miru i bez ikakvih tenzija uživati u prirodnim ljepotama vodopada Kravica.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok