Zoran Filipović (20) smrtno je stradao u jučerašnjoj stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti u mjestu Branjevo, između Zvornika i Bijeljine.

Nesretni mladić izgorio je u zapaljenom renaultu 19, nakon što je sletio s ceste na samom izlazu iz Branjeva, i to na istom mjestu gdje je prije četiri godine poginuo Nenad Bobar. Prenosi Večernji list.

- Da tragedija bude veća, Zoranov brat Predrag prije dvije godine također je poginuo u prometnoj nesreći. Njega je, dok se biciklom vraćao od djevojke, udario automobil oko dva kilometra od mjesta gdje je stradao Zoran.

U kobno vrijeme, oko 5.30 sati, čuo sam prasak i vidio vatru. Odmah je bilo jasno da je riječ o velikoj nesreći. Već su neki ljudi došli do auta, ali je bilo kasno.

Dijelovi auta bili su dvadesetak metara od mjesta tragedije, a prizor je bio strašan.

Duže od 50 metara vozio je kroz kanal i potom udario u spomenik muškarcu koji je prije nekoliko godina poginuo na istom mjestu. Pretpostavlja se da je poginuo od udara, a da je potom izbio požar u kojem je izgorio - kaže Slavko Jovanović, jedan od onih koji je među prvima priskočio u pomoć.

Mještani smatraju da je u auto bio ugrađen plin i vjerojatno je došlo do curenja, dok je boca ostala čitava nakon nesreće.

Inače, nesretna obitelj Filipović za vrijeme rata izbjegla je iz Rastošnice u FBiH. - Zoranov otac Miladin i majka Radmila divni su ljudi, kao i njihova djeca. Zadesila ih je teška tragedija. Ova obitelj baš se bori za život radeći teške i poštene poslove, a najviše nadničarenje - kaže susjed, koji spominje da se Zoran jučer ujutro vraćao s proslave i najvjerojatnije zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok