Policijskoj stanici Doboj 1 16. rujna 2016. godine oko 15:05 sati prijavljeno je da su M. S., direktor trgovačkog centra "Slavuljica" u Doboju i njegov sin D. S. u skladištu zaključali zaposlenog radnika V. V. i da ga najvjerojatnije tuku.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 odmah su izašli na mjesto događaja gdje su zatekli V. V. s vidnim ozljedama na tijelu, glavi i licu (ogrebotine i podljevi) za koje je izjavio da su mu nanijeli M. S., D. S. i zaposlenik S. P., svi s područja općine Teslić, javlja N1.

Ozlijeđenom je ukazana liječnička pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Doboj i utvrđene su teške tjelesne ozljede. Nad M. S. i D. S. je izvršena kriminalistička obrada. Nad osobom S. P., koji se trenutno nalazi izvan mjesta prebivališta, također će biti izvršena kriminalistička obrada.

Prilikom testranja spomenutih osoba u službenim prostorijama Policijske stanice Doboj1, kod istih nije utvrđeno postojanje alkohola u organizmu.

O navedenom je obavješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 poduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja krivičnog djela „Teška tjelesna ozljeda“.

Po dokumentiranju protiv M. S., D. S. i S. P. bit će poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok