Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom, posjetit će danas 22. rujna 2016., Derventu, Glamoč i Livno, te nazočiti na radnim sastancima, javnoj tribini i završnom predizbornom skupu.

Dolazak izaslanstva HDZ-a BiH u Dervetu očekuje se u 10.20 sati. Izaslanstvo će posjetiti naselje Šušnjari, zatim franjevački samostan Plehan gdje će u 11.00 sati biti upriličeno svečano otvaranje vodovoda u sklopu samostana.

Dolazak izaslanstva u Glamoč očekuje se u 16.45 – 17.00 sati, gdje će bit upriličeno polaganja vijenaca na spomen obilježju kod križa u središtu  grada.

U 17.00 sati nakon polaganja vijenaca izaslanstva će nazočiti na javnoj tribini OO HDZ BiH Glamoč u svečanoj dvorani hotela Split u Glamoču.

Dolazak izaslanstva u Livno očekuje se u 18.20 sati gdje će posjetiti županijsku bolnicu „Dr. fra Mihovil Sučić“ i Domu zdravlja u Livnu.

U 18.45 sati održat će se svečanost polaganja vijenaca  kod Spomenika poginulim braniteljima za slobodu hrvatskog naroda u Gradskom parku.

19.00 – 20.00 sati bit će upriličeni proslava 26. obljetnice OO HDZ BiH Livno i završni predizborni skup u dvorani Narodnog sveučilišta, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok