Općinski odbor HDZ-a BiH Stolac i kandidat te stranke za načelnika Stjepan Bošković priopćili su kako još jednom izražavaju čuđenje načinom na koji pojedini javni servisi u BiH izvještavaju o prekidu izbora u općini Stolac.

„Žalosno je kako se javni mediji koriste u ovakve svrhe i kako se na ovaj način radi pritisak i na Središnje izborno povjerenstvo u trenutku kada se treba donijeti odluka o ponavljanju izbora u općini Stolac“, navodi se u priopćenju.

HDZ BiH Stolac poziva građane da ne nasjedaju provokacijama te da ne vjeruju glasinama koje dolaze iz Inicijative za Stolac, te poziva Središnje izborno povjerenstvo da, u okviru svojih zakonskih ovlasti, donese žurne mjere o datumu održavanja novih izbora, te isključivanju iz izbornog procesa svih onih koji su izbore u Stocu prekinuli na najgrublji način.

„Ponavljamo jos jednom kako će Općinski odbor HDZ BiH Stolac poduzeti sve potrebne mjere da s nadležnim institucijama osigura uvjete za nesmetano održavanje demokratskih izbora u općini Stolac“, navodi se u priopćenju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok