Papa Franjo poslao je krunicu vidjelici Mariji Pavlović Lunetti. Vidjelica Marija odbacuje glasine iz medija da se Vatikan negativno izjasnio po pitanju medugorskog fenomena jer je navodno papa Franjo po pitanju Gospinih ukazanja iskazao nepovjerenje.

Vidjelica Marija Pavlović Lunetti kazala je ovako: „Sve je namješteno i glasine dolaze iz medija. Dobila sam krunicu od pape Franje prošloga tjedna".

Marija je ispričala za talijanski portal Medjugorje tutti i giorni, kako je vatikanski svećenik došao u Medugorje netom poslije susreta s papom Franjom koji mu je dao krunicu te je o tome obavijestio i papu: „Sveti Oče, idem u Medugorje gdje ću se susresti s vidjelicom Marijom, mogu li joj ovo dati od Vas?" — I Otac je odgovorio „da, može."

Nakon toga je svećenik došao u Medugorje te dao Mariji krunicu, a zatim joj je ispričao o susretu sa Svetim Ocem. Marija je potom pokazala novinaru krunicu s papinskim grbom, prenosi Međugorje-info.com.

Krunica se nalazi pored drugih uokvirenih krunica od kojih je, kako je rekla, jednu dobila od pape Sv. Ivana Pavla II., a jednu drugu od pape Benedikta XVI.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok