Mještanka Šipova D. R. (49), koju su u svibnju ove godine iz rijeke Plive izvukla trojica mladića, objesila se na potkrovlju obiteljske kuće. Njeno tijelo pronađeno je u naselju Čifluk kod Banje Luke u srijedu ujutro.

- Uz prisustvo mrtvozornika izvršen je očevid, koji je pokazao kako nema tragova koji bi upućivali na kazneno djelo, te da je u pitanju samoubojstvo – kazala je za Faktor Marija Markanović, glasnogovornik CJS Banja Luka.

U svibnju ove godine spriječena je tragedija, kada su trojica tinejdžera Mahir Ribić, Predrag Milovac i Dragan Erceg, dok su pecali ribu, primijetili da žena pluta u rijeci Plivi, prenosi hms.ba

Mahir je tada skočio u vodu i nakon što ju je izvukao na obalu dao joj je umjetno disanje, dok su druga dvojica obavijestila policiju. Nakon što se žena osvijestila, nije joj bilo jasno kako se našla na obali ni kada ni kako je upala u vodu.

Sve do danas je ostalo nejasno je li tada slučajno upala u vodu ili je pokušala da se ubije. Ljudi koji su poznavali preminulu, tvrdili su kako je ona govorila da se okliznula i upala u vodu te da nije imala namjeru da sebi na taj način oduzme život.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok