U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati pretežito oblačno vrijeme.

Prijepodne kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, dok će poslijepodne ili u večernjim satima biti padavina u većini područja.

Sutra tijekom noći u većem dijelu Bosne očekuje se prelazak kiše u susnježicu i snijeg. Intenzivnijih padavina bit će u Hercegovini i na sjeverozapadu Bosne. Jutarnja temperatura kretat će se od 3 do 8 stupnjeva, na jugu od 7 do 11, a najviša dnevna od 7 do 12, na jugu od 11 do 16.

U utorak će preovladavati pretežito oblačno vrijeme, u većem dijelu Bosne sa snijegom, koji će u Posavini tijekom dana preći u kišu.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne uglavnom neće biti padavina. Jutarnja temperatura kretat će se od -1 do 4 stupnja, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

Umjereno do pretežito oblačno vrijeme preovladavat će u srijedu. Jutarnja temperatura kretat će se od -7 do -1, na jugu od 0 do 5, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 9 do 13 stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok