Policija iz Busovače u srijedu je uhitila Kemala I. (42) iz Kiseljaka, nakon što je vozeći pijan i bez vozačke dozvole skrivio prometnu nesreću kod Kiseljaka.

Kako je za Faktor potvrđeno u MUP-u Srenjobosanske županije, policiji je na Dan žena, oko 14 sati, prijavljeno da je došlo do prometne nesreće u Bukovici nadomak Kiseljaka. Izlaskom na mjesto događaja policija je Kemala zatekla u slupanom Golfu 2, a samo pukom srećom nije bio ozlijeđen.

Međutim, bio je vidno pijan, pa je odmah podvrgnut alkotestiranju, te je ustanovljeno da ima 2,58 promila alkohola u krvi.

Provjerama je utvrđeno i da Golf 2 koji je pijanica vozio nije registriran, a da vozač uopće nema vozačku dozvolu.

On je odmah uhićen i priveden u policijske prostorije do otrježenjenja u skladu sa novim Zakonom o prometu, a protiv njega će zbog prekršaja koje je napravio biti podnesene četiri prekršajne prijave.

U nastavku pogledajte snimak kako je pijani vozač Golfa 2 vozio cestom prelazeći u nekoliko navrata u suprotnu traku ugrozio sve sudionike u prometu. On je uspio je izbjeći direktan sudar sa kamionom koji mu je išao ususret ali samo nekoliko stotina metara kasnije prevrnuo se dva puta i završio u kanalu pred ceste.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok