Nikolina Đedovac (1999.) preminula je sinoć u 21.40 sati u UKC RS-a. Ova djevojka je bila jedina preživjela u teškoj prometnoj nesreći 12. ožujka, kada su u sudaru teretnog vlaka i putničkg vozila na pružnom prelazu u naselju Grabovica u Doboju poginuli njen otac Zlatko (1966.), majka Slavica (1971.), a mlađa sestra Kristina (17) je podlegla od zadobivenih ozljeda u dobojskoj bolnici.

Njima će danas biti obavljen pokop na mesnom groblju Stanovi kod Doboja u 13 sati.

Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje prof. dr Darka Golića i glavnog dežurnog liječnika na kirurgiji danas prof. dr Milana Simatovića, usprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, Nikolina, koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, u dubokoj komi, preminula je sinoć, potvrdili su iz banjolučke bolnice.

Napominju da je pacijentica 12. ožujka u 06.45 sati primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS s teškom ozljedom glave i grudnog koša, u stanju duboke kome.

Povodom tragične pogibije članova obitelji Đedovac iz Stanova, gradonačelnik Doboja Obren Petrović donio je odluku o proglašenju Dana žalosti danas u tom gradu. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok