Pedesetdvogodišnji Fahrudin P. iz Goražda objesio se u kući u kojoj je živio u Ulici Zdravstvenih radnika, prenosi hms.ba.

Kako je potvrđeno u policiji, samoubojstvo je prijavljeno nešto iza 18 sati u nedjelju, te su policajci MUP-a Bosanko-podrinjske županije izašli na mjesto događaja i obavili očevid, a o svemu je obaviješten i dežurni županijski tužitelj.

– Tijelo je pronađeno u fazi raspadanja i najvjerojatnije će se raditi obdukcija kako bi se utvrdilo kada je F. P. počinio samoubojstvo, kazao je Emko Rizvanović, glasnogovornik MUP-a.

Fahrudin P. je, navodno, bio na uvjetnom dopustu i u vrlo teškom psihičkom stanju.

On je prije šest godina ubio svoju suprugu Mirsadu hicima iz pištolja. Prema tadašnjim informacijama, ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući supružnika, a nakon što je ubio suprugu, Fahrudin P. je telefonom pozvao prijatelja i ispričao mu što je uradio.

Kada je policija tada došla na mjesto događaja, Mirsada je još davala znakove života. Međutim, nesretna žena je zbog šest metaka ispaljenih u grudni koš i leđa preminula u Domu zdravlja Goražde. Fahrudin P. je tada u Tužiteljstvu ispričao kako je neposredno prije ubojstva od supruge zatražio majicu da obuče. Onda je ona nešto opsovala i rekla mu da je nađe sam. On je tad uzeo pištolj i ubio je.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok