Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno, a ponegdje i pretežito oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima, povećanjem oblačnosti, u sjevernim, sjeveroistočnim, djelimično središnjim i zapadnim područjima Bosne mogući su pljuskovi i grmljavina.

Padavine lokalno mogu biti i intenzivnije, praćene jakim udarima vjetra, a ponegdje i sa gradom. Vjetar, slab do umjeren, južni i jugozapadni. Najviša dnevna od 24 do 30 stupnjeva.

U srijedu, 7.lipnja, u Bosni će biti uglavnom, pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Prije podne kiša je moguća ponegdje u Krajini i središnjim područjima Bosne. Tijekom poslijepodneva kiša, uglavnom, u središnjim istočnim i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu od 15 do 19, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu od 26 do 30 stupnjeva.

U četvrtak 8.lipnja, u Bosni se očekuje jutro oblačno, uz postepeno razvedravanje. U Hercegovini vedro. U jutarnjim satima slaba i kratkotrajna kiša je moguća na istoku Bosne. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugo od 15 do 20, a najviša dnevna od 20 do 25, na jugu od 27 do 31 stupanj.

U petak, 9.lipnja, očekuje se sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na jugo od 10 do 15, a najviša dnevna od 22 do 27, na jugu do 29 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok