Sabit Muhić (1965) preminuo je u Domu zdravlja usljed ozljeda koje je u četvrtak ujutro zadobio tijekom radova u ŠPD Zavidovići potvrđeno je iz MUP-a ZDŽ, piše Slobodna Bosna.

Muhić je nakon nesreće odmah prevezen u zavidovički Dom zdravlja, gdje je preminuo. On je nastradao u krugu radionice odjel Građenje i održavanje pri ŠPD Zavidovići u Ulici Radnička u Omladinskom naselju u ovom gradu, potvrdile su njegove radne kolege.

Do nesreće je došlo u garaži, kada je Muhić, koji je po struci automehaničar, ispuštao zrak iz kočnica kamiona. On se podvukao pod točak kamiona, a s njim je bio vozač tog kamiona M. A, koji mu je pomagao.

Međutim, M. A. je na trenutak otišao kod šefa, a za to vrijeme Muhić se premjestio ispod drugog točka i nastavio ispuštati zrak iz kočnice radi servisiranja vozila.

Vrativši se do svog vozila, M. A. nije uočio da se Sabit premjestio ispod drugog točka, te je pomislio da je završio posao i otišao. Sjeo je u kamion i krenuo. Međutim, nije prešao ni cijeli metar, kada je čuo jauk i vriske kolega koji su se tu zadesili...

Muhića su izvadili ispod kamiona koji je prešao preko njega i pokušali ga prebaciti u bolnicu. Međutim, liječnici mu nisu mogli pomoći, jer je nesretni automehaničar preminuo nedugo nakon nesreće...

Policija MUP-a ZDK i dežurni tužitelj su obavili uviđaj.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok