Svađa koja je izbila između dvojice mladića u Sjevernom logoru u Mostaru u utorak navečer, pola sata prije ponoći, prerasla je u tuču, a kulminirala je pucnjavom iz vatrenog oružja.

Oba sudionika tuče zadobila su teže tjelesne ozljede, prenosi Faktor.

– Došlo je do naguravanja i tuče između dvije osobe, a tom prilikom ispaljen je jedan hitac, koji je pogodio oštećenog. Obojica su zadobila tjelesne ozljede i hospitalizirani su, jedan u SKB-u Mostar a drugi u KB “Dr. Safet Mujić”, ali ni jedan nije životno ugrožen – kazao je dežurni tužitelj.

Kako neslužbeno saznaje Faktor A. Špago (19) je slomio vilicu B. Ćemaloviću (19), inače sinu Samira Ćemalovića Pike, nekadašnjeg Veležovog kapetana. Ćemalović je nakon toga pucao u njega i ranio ga u stomak.

Prema neslužbenim saznanjima, do tuče je navodno došlo zbog nekog duga, ali tužitelj to nije mogao potvrditi.

– Policija radi na rasvjetljavanju slučaja, motivima i razlozima koji su doveli do ovog događaja, kao i na pronalasku oružja iz kojega je pucano. Oba mladića će biti terećena za teške tjelesne ozljede, vidjet ćemo kvalifikacije dalje kako će ići, jer obojica će biti u statusu i osumnjičenih i svjedoka, s obzirom na to da su jedan drugom nanijeli tjelesne ozljede – kazao je tužitelj.

Dodao je da su obojica mladića nakon incidenta odmah bili uhićeni, ali su nakon 24 sata oslobođeni zbog činjenice da su u bolnici i da će oporavak vjerojatno duže trajati, posebno kad je riječ o mladiću sa slomljenom vilicom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok