Blagoje Vuković (25) iz Bileće preminuo je u Kliničkom centru u Podgorici od ozljede koje je zadobio kada je vozilom Golf 2 udario bika u selu Bijela Rudina kod Bileće.

Iz Policijske uprave Trebinje su kazali da se nesreća dogodila u subotu oko 19.30 sati, a mladić je preminuo tijekom noći između subote i nedjelje.

Vuković je sa teškim ozljedama nakon nesreće prebačen u bolnicu Trebinje, ali su ozljede bile  ozbiljne pa su ga prebacili u Kliničko bolnički centar u Podgorici, gdje je i preminuo. Piše Dnevni list.

- Očevid na licu mjesta su izvršili policijski službenici Policijske postaje Bileća po ovlaštenju  dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva u Trebinju. Uzrok nesreće će biti poznat nakon izvršenih vještačenja koja će biti urađena na tragovima koji su izuzeti sa lica mjesta, rekli su u Policijskoj upravi Trebinje ne navodeći detalje i identitet stradalog.

Prema neslužbenim informacijama bik je vozaču iznenada izašao na put i on nije mogao da izbjegne sudar. Udar je bio toliko silovit tako da je i životinja stradala, a automobil je uništen.

Životinja nije imala oznake na ušima tako da nije poznato tko je vlasnik.

- Policija sada istražuje odakle životinja na putu i tko je njen vlasnik. Također se istražuje da li je vozač išao brže od dozvoljenog kao i druge okolnosti nesreće, rekao je izvor blizak istrazi. U vrijeme nesreće stradali Vuković je bio sam u automobilu.

Policijska uprava Trebinje apelira da vozači i drugi sudionici u prometu poštuju propise i prometnu kulturu.

Ova policijska uprava je za devet mjeseci evidentirala tri prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok