Srednjobosanski Županijski odbori HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 zaključili su u ponedjeljak sporazum o poslijeizbornoj suradnji i zajedničkom djelovanju unutar Sabora Srednjobosanske županije za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine.

Sporazum, kojega su potpisali predsjednici spomenutih odbora, Radoje Vidović i Anto Bilić, zaključen je temeljem Odluke Predsjedništva HNS-a BiH od 23. listopada da će sve članice tog sabora u narednom razdoblju djelovati i nastupati kao jedinstveni politički blok.

- Raduje nas da je došlo do potpisivanja ovoga sporazuma. Ovim smo pokazali političku zrelost i opredjeljenje za zajedničku zaštitu interesa hrvatskog naroda, kako u našoj županiji tako i na području čitave Bosne i Hercegovine - ističe se u zajedničkoj izjavi predsjednika Županijskih odbora HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 Srednjobosanske županije.

- Duboko smo uvjereni kako ćemo zajedničkim nastupom doprinijeti gospodarskom napretku, boljoj demografskoj obnovi, očuvanju hrvatskog jezika i kulture, snaženju socijalne pravde i zdravstvene zaštite svih žitelja naše županije – zaključuje se u zajedničkoj izjavi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok