Ministar za pitanje branitelja i invalida rata FBiH Zukan Helez (SDP) skrivio je prije nekoliko dana službenim automobilom audi A4 prometnu nesreću u središtu Bugojna gdje inače živi, potvrđeno je za “Avaz“ iz više izvora.

Helez koji je, kako piše Avaz, bio u društvu prijatelja Halila Ugarka, prema tvrdnjama očevidaca, nalazio se za upravljačem u trenutku kada je velikom brzinom udario u crvenu renault lagunu koja je stajala na semaforu. Nesreća se dogodila u kasnim satima. Navodno se Helez uspio nagoditi s mladim vozačem renaulta kako ne bi zvao policiju. No, na službenom automobilu u vlasništvu Ministarstva za braniteljska pitanja pričinjena je veća materijalna šteta pa je završio na servisu. “Više ljudi je vidjelo da je Helez mladiću platio određen iznos kako ne bi zvao policiju, nakon čega je Helezov audi A4 odveden u jednu mehaničarsku radnju na popravak. Na taj način sve je zataškano.

Međutim, postoje snimke ovog sudara. Jedan mladić je sve slikao mobitelom. Uskoro će se sve razotkriti - kaže izvor Avaza iz Bugojna koji zbog straha od ministrove osvete nije želio da mu se spominje ime. Na stranicama novina ime ministra Zukana Heleza prošle godine se našlo zbog masovne tučnjave u Bugojnu. Vlasnik tamošnjeg kafića ‘Volan’ Benjamin Hajdarević zadobio je teže ozljede zbog čega će tužiti ministra. Ove godine Helez je napao suca na nogometnoj utakmici.

Večernji

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok