• Short title article: Elmedin Karić iz BiH

Sudeći po snimci koja se pojavila na društvenim mrežama, on će postati otac, budući da su i Fatima i Jana navodno trudne.

Elmedin Karić iz Busovače u Bosni i Hercegovini postat će otac jer su obje njegove partnerice, Fatima i Jana, trudne, sudeći prema objavi na društvenim mrežama.

U videu objavljenom na mrežama Karić je zajedno s partnericama pregledavao testove za trudnoću, pri čemu su oba testa bila pozitivna. Kada su shvatili da su obje žene trudne, nastao je muk, da bi se potom nepoznati muškarac na snimci obratio riječima: "Pite, daj pite ovdje. Sad pravi ovdje. Dvije su znači trudne".

Elmedin Karić iz Busovače, oduvijek je maštao da ima dvije žene. On je tu želju i ostvario te sada živi s Fatimom i Janom, zbog čega ga je iz kuće istjerao otac. S Fatimom živi već 10 godina te par ima troje djece, a Janu je upoznao u Njemačkoj i odlučio ju dovesti kući.

Jana je Ukrajinka, a nju je upoznao na radu u Njemačkoj prije dvije godine. Kaže da se zaljubio u Janu i odlučio ju dovesti doma. Nakon što ga je otac istjerao iz kuće, odlučili su uzeti drugu kuću, piše Dnevni Avaz. Elmedin kaže kako se žene slažu te da dobro surađuju, a nedavno je išao i u Ukrajinu jer je Jani umrla majka. Rekao je kako se Jana i Fatima paze kao da su dvije sestre i kažu da im ne smeta što dijele muža. 

Kazao je i da svaku večer spava s drugom ženom. Dok spava s jednom, druga spava u drugoj prostoriji s djecom. Kaže kako djeca poštuju Janu iako im nije majka.

Inače, nakon što je njegova izjava da živi s dvije žene izazvala veliku pažnju u javnosti, Elmedin se odlučio osvrnuti na različite komentare oko njegove životne situacije.

"Već su neki čuli, neki nisu. Imam dvije žene i volio bih se obratiti ljudima koji me hejtaju. Što je točno problem i čemu tolika mržnja? Moje dvije žene i ja smo se dogovorili da ćemo tako živjeti. Još jedna stvar – mnogo muškaraca ima ljubavnice, a mnogo žena ima ljubavnike pa se šuti o tome. Ja sam sa svojim ženama stao ispred kamere i rekao sve kako jest. Ne razumijem čemu tolika mržnja", ispričao je Elmedin na svom YouTube kanalu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok