• Short title article: Zadržan u pritvoru
Foto: Kalesija Online

Radnik pekare "Lejla" u Prnjavoru kod Kalesije zadobio je povrede u predjelu šake nakon što je sinoć muškarac M.K. (29) sletio sa kolnika i putničkim vozilom pasat udario u pekaru, potvrđeno je za "Nezavisne novine" iz Policijske uprave Tuzla.

"Sinoć oko 22.30 sati na dijelu magistralnog puta M4 u mjestu Prnjavor općina Kalesija dogodila se prometna nezgoda u kojoj je M.K. (29) nastanjen na području općine Kalesija upravljajući pasatom sletio sa kolnika i udario u objekat pekare. Tom prilikom radnik u pekari (51) je zadobio povrede u predjelu šake o čijem stupnju se liječnik SHMP DZ Kalesija nije izjasnio", navode iz policije.

Dodaju da je prilikom alkotestiranja kod vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, zbog čega je isti zadržan u službenim prostorijama PS Kalesija do otrežnjenja.

"O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Kalesija, koji po nalogu kantonalnog tužioca nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju ovog događaja", kazali su iz policije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok