• Short title article: Muž saznao

Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je gol, vezan za drvo užetom i selotejp trakom.

Dobojska policija i dalje sklapa sve kockice brutalnog ubojstva Saše Kulišića (46), koji je potresao regiju, a za koji su osumnjičeni njegova supruga Andrea Kajganić (32), te njezin mladi ljubavnik Dražen Lazarević (19).

Prvi rezultati istrage ukazuju da su se Andrea i Dražen odlučili na zločin kako bi mogli nastaviti svoju ljubavnu vezu za koju je, kako ATV neslužbeno doznaje, ubijeni nedavno i sam saznao. 

ATV je objavio i fotografiju osumnjičenog za monstruozno ubojstvo.

Ne isključuje se mogućnost da iza svega stoji koristoljublje, odnosno da su osumnjičeni željeli doći do Kulišićeve imovine, uvjereni da će im ostati njegova kuća, posao...

Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je gol, vezan za drvo užetom i selotejp trakom.

Kako je priopćio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršitelj ubojstva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za suizvršiteljstvo i pomaganje zločina.

Danas je u Doboj stigao i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS-a i traje potraga za nožem kojim je brutalan način ubijen Saša Kulišić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok