Dva dana uoči koncerta na Krku i nakon "ispovjedničkog" nastupa na Tijarici, zadarski pjevač Mladen Grdović javno je progovorio o obiteljskoj drami u kući u zadarskim Arbanasima zbog koje ga je uoči 58. rođendana uhitila policija.

Nakon kriminalističke obrade na koju je doveden u lisicama, policija ga je prijavila za prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, ali je istu prijavu, kako se na koncu ispostavilo, dobila i njegova 48-godišnja supruga Brankica. Piše Slobodna Dalmacija.

Oboje su dali iskaze na Prekršajnom sudu u Zadru, a na pitanje što se tog 26. srpnja događalo u zadarskim Arbanasima, Grdović kaže: "Ništa ozbiljno, tek bračno prepucavanje koje je prijavila luda baba iz Australije".

Ništa nije istina

Opovrgnuo je priču da je do međusobnog fizičkog obračuna došlo nakon što je od Brankice zatražio da mu servira juhu, te da je vrhunac svađe - udaranje štapom i grebanje - nastupilo jer se ona spremala za izlazak, a on htio provjeriti što nosi u svojoj torbici.

- Ma kakva juha, nije to tako bilo. Malo smo se posvađali jer sam bio umoran od koncerta i to je sve. Ne znam tko se povremeno ne posvađa i u kojoj obitelji ponekad nema takvih situacija. Brankicu, moju diku, nikada ne bih udario, a da vidim nekoga da udari ženu polomio bih ga. Niti je ona mene izudarala štapom.

Ma ništa od toga nije istina, osim da smo se malo prepucavali i naguravali, ali nije bilo fizičkog obračuna. Sve je zapravo kriva naša nova susjeda – "luda bogata baba" iz Australije, kojoj sve smeta i koja je sve to prijavila policiji. Svi susjedi imaju s njom problema. Možete zamisliti kada je i mojem bolesnom bratu rekla da će ga prijaviti policiji.

Mi smo sada, ja i Brankica, sve riješili i nema više nikakvih problema - posvjedočio je Mladen, dodajući kako se nakon koncerta na Tijarici, gdje je napravio "lom", vraća u pravu formu.

Tamo je publici kazao da bi "doša i ranije zapivat da nije bija u zatvoru, te dodao kako bi "vinogradari propali da Grdović ne pije".

Malo sam popio

- Morao sam se malo našaliti na svoj račun, drugačije ne znam. Morao sam prenoćiti u zatvoru. Malo sam bio popio, ali sada sam bevandu smanjio za 80 posto. Sada se kondicijski spremam za koncert na Krku. Svaki dan trčim i treniram, evo i sada sam došao sa treninga. Teško mi je opisati koliko je težak i naporan ritam koji moram održavati.

Dovoljno je reći da već 40 godina pivam i da do prosinca imam održati još tridesetak koncerata. Unatoč tome nekad mi se čini da netko želi namjerno uništiti moju karijeru. Svašta mi se smješta, ali moju karijeru može uništiti samo dragi Bog – poručuje zadarski pjevač.

Iako mu je ovo bio treći put da je prijavljen zbog obiteljskog nasilja, navodi kako Brankicu u životu nikada nije udario, te da mu je ona najveća podrška u životu. S Brankicom je 26 godina, od čega 18 u braku. Prošle godine mu je za pjesmu "Dva goluba" napisala stihove.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije glazba