• Short title article: Kako dalje?

Shrvani otac kaže da mu se svijet okrenuo naglavačke nakon što je DNA test uništio sve što je znao o njegovoj obitelji te se sada bori krenuti dalje nakon izdaje.

Jedan je muškarac prizna da su on i njegova supruga prošli kroz teško razdoblje u brali i on sada ne zna kako dalje nakon što je saznao da njegovi blizanci nisu njegova biološka djeca. Shrvani je otac sa svojom suprugom Kelly bio 20 godina, od čega 18 godina u braku, i kaže da ne može zamisliti svoj život bez nje. Par se upoznao i zaljubio nakon završetka studija, a ubrzo su odlučili i pokrenuti zajednički posao, prenosi Mirror.

Godinu dana nakon što su pokrenuli svoju tvrtku, odlučili su se vjenčati, ali nakon dva mjeseca braka imali su ogromnu svađu oko smjera u kojem će njihov posao ići. Muškarac je tada odlučio napustiti njihov dom i razmisliti o svemu. Nakon dva tjedna, Kelly je odlučila razgovarati s njim te su uspjeli postići kompromis i na kraju se pomiriti. Otprilike u to vrijeme zatrudnjela je s blizancima. Otkako su uspjeli prebroditi brojne poteškoće u zajedničkom poslu, par je postao nerazdvojan, uvijek pazeći da budu tu jedno za drugo i da jedno drugome potpuno vjeruju.

Nažalost, sve se to srušilo kada su DNA testovi pokazali da blizanci imaju drugog biološkog oca, što je dovelo do toga da supruga konačno progovori o tome što se dogodilo tijekom ta dva tjedna razdvojenosti. Obraćajući se Redditu, slomljeni otac je napisao: 'Kelly je stalno plakala i ispričavala se. Rekla mi je da se za vrijeme dok smo imali onu svađu na početku našeg braka, jedne noći napila i spavala sa nasumičnim tipom, i da me od tada nije prevarila. Izdaja me ostavila dezorijentiranim. Rekao sam joj da mi treba vremena da ovo obradim i trenutno sam u hotelu. Više uopće ne znam što radim'.

Nastavio je: 'Trenutno sjedim na hotelskom krevetu i danas nisam ništa jeo. Moje misli su zbrkane, pa ovo pišem da mi pomogne u procesuiranju. Kelly je oduvijek bila sjajna supruga i odličan poslovni partner. Ne znam hoću li je opet moći gledati istim očima i hoću li ja ponovno biti ista osoba. Ne znam kako dalje'.

Ostali korisnici Reddita odlučili su ga savjetovati pa je tako jedna osoba napisala: 'Prvo - morate se pobrinuti za sebe. Pojedite nešto. Opustite se i gledajte TV. Samo se malo opustite. Primili ste teške vijesti koje bi svakog potresle. Sada se trebaš usredotočiti na sebe. Samo si daj ono što ti treba i shvatit ćeš to kad budeš imao vremena. Već je prošlo 17 godina - još jedna godina neće škoditi. Kada budeš spreman, možeš reći svojoj ženi što ćeš učiniti. Ako te prevarila samo jedanput, onda sve ovisi o tebi - je li to previše ili ne. To nije na meni da ti govorim. Ali, ako želite raditi na svom problemu i održati sve na okupu, još uvijek imaš prilike imati obitelj'. Drugi je komentirao: 'Donesite odluku, najveću u svom životu, u stanju uma u kojem ste barem fizički dobro (jedete/spavate, itd.). Žao mi je što vam se to dogodilo, ali to su još uvijek vaša djeca i život nije uvijek crno-bijel'.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok