Bivši predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo novinarima je u četvrtak rekao kako Schumacherovo stanje nije dobro. Nije naveo detalje ni izvor informacija.

- Imam vijesti i one nisu dobre - rekao je Di Montezemolo, koji je odbio detaljnije reći o čemu se radi, kao i kako je došao do informacija o Schumijevom stanju.

- Nemam komentara - rekla je Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm, nakon što su je nazvali novinari BBC-a i pitali ima li novosti o Michaelovom stanju.

Michael Schumacher i dalje je na intenzivnoj kućnoj njezi u Švicarskoj, a vijesti o njegovom zdravstvenom stanju gotovo je nemoguće saznati. Kako prenose 24sata.hr, prikovan je za invalidska kolica, ne može govoriti i ima velikih problema s pamćenjem i motorikom. Supruga Corinne potrošila je 15 milijuna eura na gradnju medicinske jedinice kraj kuće u Švicarskoj, a obitelj na tjedan potroši milijun kuna za skrb o Michaelu.

Schumi se oporavlja od teške ozljede koju je zaradio na skijanju u prosincu 2013. godine. Schumacher je navodno izgubio 40 posto tjelesne težine i ima oko 45 kilograma, a mnogi liječnici strahuju kako se nikad neće oporaviti.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok