Legende žive vječno – krilatica kojom je obznanjen novi veliki partnerski ugovor između slavljenika Hajduka i tvrtke Heineken Hrvatska, vlasnika brenda Karlovačkog piva.

Velikog sponzora "bijeli" su predstavili u kino-dvorani, te poslije na druženju u "bijelom salonu". Visina iznosa sponzorstva nije otkrivena, ali osim fiksnog dijela postoji i onaj varijabilni koji će ovisiti ne samo o prodaji edicije branda Hajduk 1911, već i ostalih brandova Karlovačkog piva. Piše Slobodna Dalmacija.

Ugovor je na četiri godine, s tendecijom da traje vječno – kazao je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić:

Ovo je poseban ugovor za sve nas. Obradovat će sve naše navijače, a mi smo zadovoljni postignutim dogovorom. Želimo zahvaliti Upravi Karovačkog i želimo joj dobrodošlicu našu veliku obitelj.

Pivo će se naći u svim supermarketima, a prema riječima direktora Hajdukovog marketinga Aljoše Bašića uspješnost projekta će se mjeriti u Dalmaciji. Jednako zadovoljstvo iskazao je i direktor prodaje Petar Bermanec. Za sada Karlovačko neće biti na dresu među sponzorima, iako je novčani iznos pozamašan.

Za sada tako, ali tko zna – dodao je Bermanec.

Predsjednica Uprave Branka Slaveska nije krila zadovoljstvo potpisanim ugovorom.

Nadam se da je ovo veliki početak partnerstva između pivske i nogometne legende. Mi smo nešto stariji od Hajduka, ali nadam se da ćemo od danas zajedno rasti. Ponosni smo što proizvodimo pivo od hrvatskog ječma, sastojci za radlere su nam s dalmatinskih otoka, a sada je i dalmatinski nogometni gigant postao dio našeg "sastojka" - kazala je Slaveska, predsjednica Uprave Heineken Hrvatska i dodala:

Kod nas se kaže "samo je jedna legenda – ostalo je priče", ovdje su zapravo dvije velike legende.

Iz Hajdukove kuće su svojim novim partnerima poklonili dresove "bijeli" 18 za predsjednicu Branku i crveno-plavu 54 za direktora prodaje Petra. Brojevi nisu slučajno odabrani, Hajduku je 105 rođendan, a Karlovačko pivo opoteklo je 1854. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok