Prateći sportske medije u svijetu,Hrvatskoj pa dijelom i Bosni i Hercegovini vidljivo je da su pripreme za početak nastavka nogometnih natjecanja odavno počele.

Istina kako gdje, negdje su pripreme u poodmakloj fazi, negdje na početku dok se po običaju u našem gradu i NK Troglavu po običaju ništa ne događa. Livanjski ljubitelji nogometa su ili bar još očekuju da će se nešto i to u što skorije vrijeme dogoditi i da će NK Troglav na vrijeme početi s pripremama za nastavak sezone.Naravno ukoliko se želi pripremljen ući u natjecanje.

Ako se na vrijeme ne krene s pripremama onda se sigurno ne mogu postići ni bolji rezultati od onih koji su postignuti u prvom dijelu sezone. Poticaj takvim aktivnostima u klubu je zasigurno i Miroslav-Ćiro Blažević koji kao trener Tuzlanske Slobode gostuje u Livnu u prvom kolu nastavka sezone.

Popularni Ćiro bi na Zgona mogao privući dvije-tri tisuće navijača što bi Troglavu moglo omogućiti  zaradu od cca  desetak tisuća KM što bi opet moglo riješIti barem dio financijskih problema u klubu i tako dati podrške  livanjskoj djeci da nastave raditi u klubu. Zato apeliramo na sve one koji mogu pomoći, odgovorne u općini i županiji da se pozabave Troglavom dok još ima ovo malo nade za opstanak u Prvoj ligi.

Troglav u srcu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok