Danas je na Zgonima odigrano 21. kole Druge lige "Jug". Pred 150 gledatelja, po prohladnom i vjetrovitom vremenu, seniori Troglava su odigrali još jednu neshvatljivo lošu utakmicu.

Nakon izvrsne predstave prošlo kolo u Jablanici i pobjede od 2-3, danas je momčad Zlatka Čondića pružila partiju za zaborav. Gosti iz Kupresa su se strpljivo branili, a do vodstva dolaze sredinom prvog dijela. Najviši u skoku nakon kornera bio je Adin Zajmović koji tako zabija za 0-1.

Nakon primljenog pogotka uslijedio je kud i kamo bolji period za našu prvu momčad, ali Kuprešaci iz kontranapada dolaze do dvostruke prednosti: precizan za 0-2 bio je Sejdin Mustafica.

Gosti su u potpunosti mogli slomiti Troglav, ali na visini zadatka danas je bio golman domaćih – Admir Bučo.

Najbolju priliku u prvom dijelu naši su seniori imali preko Matea Duvnjaka, čiji udarac s 10 metara odlazi malo pokraj lijeve stative vratara Vukadina. Još u prvih 45 minuta trener Čondić je bio prisiljen napraviti dvije izmjene, a igru su napustili ozlijeđeni Haris Bučo i Marko Markov. Spomenute su zamijenili Valentino Gelo i Filip Čačija.

Troglav je u drugom dijelu bio bolja momčad, a dobru igru okrunili su smanjenjem rezultata u 71. minuti. Precizan za 1-2 bio je Safet Ortaš, koji je prethodno ušao u igru umjesto Ante Salapića.

Do kraja je Troglav imao odlične prilike, a najbolju je propustio Mateo Duvnjak u 72. minuti. U 85. minuti, zbog drugog žutog kartona, isključen je iz igre Petar Šarušić. Kuprešacima čestitamo na borbenoj igri i zasluženoj pobjedi, a Konjici se zahvaljujemo na novoj 90-minutnoj podršci.

U idućem kolu Troglav gostuje u Rami.

Sastav:
Admir Bučo
Ante Salapić-Niko Velić-Marin Krišto-Petar Šarušić
Haris Bučo-Senedin Hadrović-Dalibor Omazić-Marko Markov
Boško Perica (C)-Mateo Duvnjak
Nastupili su još Filip Čačija, Valentino Gelo i Safet Ortaš.

NK Troglav

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok