Malo je to čudno, jer ako bi se poštivala procedura onda bi se morao čekati izbor predsjednika uprave pa da on sređuje pitanje sportskog direktora. Uglavnom, Burić je bio zadovoljan što neki kandidati koje je kontaktirao nisu objelodanili njihove razgovore, dok su u novinama plasirana razna druga imena.

Ime se drži u tajnosti

- Drago mi je što su moji kontakti ostali u tajnosti, to je dobro, znači da imamo neko poštovanje. Imena koja su u novinama, s njima nisam kontaktirao, a da su razgovarali sa mnom ne bi bili u novinama.

U novinama je lansirano ime Tonćija Bašića iz tabora Splita, koji se istakao dovođenjem niza igrača u Park mladeži (Marko Rog, Sokol Cikalleshi, Amir Rrahmani…), pa je po nekom automatizmu nominiran za kandidata. Međutim, Burić taji svoje kontakte, što je logično. No, s obzirom na njegovo prijateljstvo sa Zlatkom Dalićem može se lako zaključiti da je on glavni kandidat. Pitanje je hoće li se Dalić odreći svojih trenerskih angažmana (Ujedinjeni Arapski Emirati), premda je toliko puta u životu govorio kako mu je “pravi san preuzeti Hajduk”. Piše Jutarnji.hr.

Hajduk putuje u Osijek pa je Burić, kao i uvijek, održao govor o tome kako je “osječki prvoligaš dobra i kvalitetna momčad”.

Brzi Grgić u napadu

- Njihovi posljednji rezultati ne pokazuju pravu sliku vrijednosti. Bit će nam teško, ali naša velika želja, kao i uvijek, je nadigravati se, biti bolji i pobijediti - rekao je Burić.

Burić se ponavlja, u pravilu kuka zbog ozljeda pojedinih prvotimaca Hajduka, posebno kad su u pitanju Vlašić i Bencun. Što se tiče Osijeka koji već pet utakmica nije postigao gol, Burić govori:

- Iskusni su i kvalitetni, dosta igrača može dobro odigrati. Sviđa mi se Škorić, Šorša, dobri su Vojnović, Lukić u obrani, brzi Grgić u napadu, dobra su momčad.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok