Obitelj sedmerostrukog F1 prvaka zahvalila je navijačima na brojnim porukama podrške, dok je glasnogovornica Sabine Kehm u svojem posljednjem obraćanju po prvi put izostavila riječ kritično u opisu njegovog zdravstvenog stanja.

Slavni 45-godišnji F1 velikan već je više od tri tjedna u induciranoj komi, a posljednjih dana informacije sve manje cure iz bolnice u Grenobleu. No, čini se da stanje nije dramatično kako su neki njemački mediji pokušali prikazati. Na tvrdnje kako Schumi više nikad neće biti isti i kako ga doktori nisu u stanju probuditi iz kome, reagirala je glasnogovornica.

'Sve informacije koje ne dolazi iz kruga liječnika ili obitelji treba smatrati pogrešnima. Obitelj je jako zadovoljna njegom koju Michael dobija i doktori imaju puno povjerenje. Njegovo stanje i dalje je stabilno,' rekla je Sabine Kehm i tako po prvi put u opisu zdravstvenog stana pobjednika 91 F1 utrke izostavila riječ kritično, što brojnim fanovima definitivno daje nade. Oglasila se zatim i Schumacherova obitelj s emotivnom porukom.

'Dirnuti smo svim porukama i željama brzog oporavka za Michaela, koje nam i dalje šaljete. Hvala vam puno! Zahvaljujemo i fan klubu Kerpen te FC Kolnu i Schalkeu, kao i svim grupama navijača koji podržavaju Michaela. Svi znamo da je on borac i da neće odustati!', stoji u poruci koju potpisuju njegova žena, djeca, otac, kao i brat Ralf. Javio se ponovo i Felipe Massa:

'Dragi Michael, moj veliki prijatelju. Puno si mi pomogao u mojoj karijeri i molim se za tebe svaki dan. Nastupio sam na karting utrci s tvojim imenom na kacigi i sada želim da budeš jak, kao što si uvijek bio. Šaljem ti veliki zagrljaj!'

Tportal

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok