U sklopu 27. kola 2. nogometne lige FBiH – Jug Kamešnica je na Bilom Polju ugostila Slogu iz Uskoplja i odigrala neriješeno 1:1.

Teren je bio odlično pripremljen za igru, a lijep i sunčan dan privukao je velik broj domaćih navijača koji su imali priliku gledati jednu od najzanimljivijih utakmica ove sezone.

Nogometaši trenera Mioča u ovoj su utakmici tražili pobjedu da bi mirnije ušli u samu završnicu prvenstva dok su gosti došli opušteni i bez posebnog rezultatskog pritiska.

Igrači Kamešnice utakmicu otvaraju u malom grču no s vremenom igraju sve bolje i tijekom prvog poluvremena stvaraju dosta izglednih prigoda. Posebno vrijedi istaknuti prigode Pave Čeke, Nike Pavića, Ivana Vukadina, Marka Omazića, Ediba Velagića… Gosti su u prvom poluvremenu također imali dvije prigode koje na sreću navijača Kamešnice ne uspijevaju iskoristiti.

U prvom poluvremenu vidjeli smo i pogodak Nike Pavića na asistenciju Pave Čeke no pomoćni sudac Danijel Buhovac jedini na stadionu smatra da je gol postignut iz nedozvoljene pozicije. Na video snimci se jasno vidi da zaleđa nije bilo i da je pogodak regularan, no nažalost pomoćni sudac Buhovac je ovim svojim činom direktno utjecao na konačni rezultat utakmice čime je Kamešnica oštećena za 3 važna boda.

Kamešnica nastavlja raditi pritisak i u drugom poluvremenu no lopta jednostavno ne želi u gol vratara Kalema.

Kad već napadači Kamešnice ne uspijevaju postići pogodak, gostima to polazi za nogom u 62. minuti preko Vladimira Grubeše.

Nakon pogotka za goste opsada Sloginog gola se nastavlja, redaju se grede (tri puta Pavo Čeko pogađa gredu), stative (Niko Suša i Niko Pavić), prigode Velagića, Tome Pervana no gol kao da je začaran.

U 84. minuti Pavo Čeko uspjeva napokon postići pogodak za konačnih 1:1.

Ostaje žaljenje za propuštena tri boda, iako su i gosti imali svojih prigoda nogometaši Kamešnice su bili bolji na terenu, stvarali su puno više prigoda i pokazali su puno više. U narednom 28. kolu igrači Kamešnice putuju u Jablanicu gdje će odigrati težak susret s Turbinom.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti caffe baru Black & White koji je sponzorirao vojnički grah za igrače Kamešnice i Sloge kao i za sve posjetitelje današnje utakmice!

NK Kamšenica

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok