U sklopu 28. kola 2. nogometne lige FBiH – Jug nogometaši Kamešnice gostovali su u Jablanici gdje su odigrali neriješeno protiv FK Turbine, 0:0.

Bila je to utakmica u kojoj je Kamešnica imala terensku inicijativu pogotovo u drugom poluvremenu i prava je šteta što nisu uknjižena sva tri boda čime bi se gotovo sigurno osigurao ostanak u ligi.

U prvom poluvremenu bilo je nekoliko prigoda s obje strane no na odmor se odlazi s rezultatom od 0:0. Izdvajamo dobar udarac mladog Marka Omazića čija lopta prolazi uz samu stativu Turbine.

U drugom poluvremenu igrači trenera Mioča ulaze u igru mnogo ozbiljnije i agresivnije te su u više prigoda bili blizu pogotku. Posebno vrijedi istaknuti dvije izgledne prigode Ediba Velagića kojemu je falilo malo koncentracije da matira vratara Turbine.

Svojih prigoda imao je i prvi strijelac lige Pavo Čeko od kojih posebno izdvajamo njegov pokušaj iz slobodnog udarca.

Na kraju ostaje žaljenje jer je Kamešnica uz malo sreće mogla uzeti sva tri boda no i bod je jako važan i može biti presudan jer je sad sve u našim rukama.

Vrijedi spomenuti da su igrači Turbine bili fer i korektni na čemu im se zahvaljujemo i želimo im u budućnosti mnogo sreće.

Također sudačka trojka predvođena glavnim sucom Stipom Kovačevićem bila je na visini zadatka, svojim korektnim suđenjem omogućili su da se odigra kvalitetna utakmica.

U predzadnjem, 29. kolu Kamešnica na Bilom Polju ugošćuje HNK Kupres, jednu od ekipa koja je u sličnoj situaciji kao i Kamešnica i koja se također bori za ostanak u ligi.

NK Kamešnica

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok