Sutra će na Zgonima kadeti i juniori Troglava odigrati 29. kolo Omladinske lige jug u kojemu će dočekati ekipu FK Blagaja.

Ovo je predzadnje kolo sezone, ali kako su u idućem kolu naše ekipe slobodne, sutrašnja će utakmica biti ujedno i posljednja u regularnom dijelu prvenstva. Kadeti igraju ključni susret sezone; naime, sav trud, svi treninzi još od 8. mjeseca 2015. godine, svo zalaganje i proliveni znoj staju u sutrašnju utakmicu. Ekipi trenera Sanela Ormana potrebna je pobjeda kojom će osigurati prvo mjesto u Omladinskoj ligi jug i tako se automatski predbilježiti za nastup u doigravanju za prvaka Federacije Bosne i Hercegovine (polovina 6. mjeseca), gdje će braniti titulu koju su osvojili prošle godine u Jelahu.

U drugoj polusezoni odlični juniori žele pobjedom okončati sezonu i tako ostaviti što bolji dojam te osigurati top5 plasman u ligi, što bi također bio vrlo dobar uspjeh. Naši su juniori ove sezone bili dobar dio utakmica vidno desetkovani jer je većina igrača nastupala za prvu momčad. Uvjereni smo kako bi ekipa trenera Špike bila jedna od glavnih favorita za osvajanje prvenstva, ali s obzirom na spomenute okolnosti, već je sam plasman u top5 zavidan rezultat!

Pozivamo, stoga, ovim putem sve ljubitelje Livna, nogometa, Troglava i sporta općenito, da sutra dođu na Zgona i podrže naše kadete i juniore u posljednjem dvoboju sezone. Očekujemo, naravno, nazočnost i punu podršku KNT Konjice koja će, baš kao i seniorima, biti važan čimbenik u osvajanju novih bodova!

Subota, 28.5.2016. godine, Gradski stadion Zgona, Livno, 29. kolo Omladinske lige jug

Kadeti:
NK Troglav 1918 – FK Blagaj 10h

Juniori:
NK Troglav 1918 – FK Blagaj 12h

Sudačka trojka:
Stipe Kovačević (Tomislavgrad), Drago Tabak (Tomislavgrad), Josip Čolić (Kupres)

Delegat: gosp. Josip Lozančić (Livno)

NK Troglav

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok