U srijedu će nogometaši minhenskog Bayerna gostovati kod Stuttgarta, te će i u tom zaostalom ogledu Bundeslige pokušati nastaviti s posvemašnjom dominacijom. Najveća novost je da se u sastav vraća Mario Mandžukić.

Poslije jednog ogleda kazne i odstranjivanja iz momčadi, u sastav Bayerna se vraća hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić. Tako su izvijestili njemački mediji dan prije utakmice i odmah po odlasku nogometaša Bayerna prema Stuttgartu.

Podsjećamo kako Mandžukić nije konkurirao u prošlom prvenstvenom ogledu, gostovanju kod Borussije u Mönchengladbachu, što je bila prva utakmica nastavka sezone u Bundesligi. Iz njemačkog i europskog su prvaka objavili da je Mandžo kažnjen zbog neprofesionalnosti i nedovoljnog zalaganja na treningu.

U utorak je trener Bayerna Pep Guardiola, nanovo, govorio o Mandžukiću kao 'velikom nogometašu', ali i 'odlično obavljenim posljednjim treninzima'.

"On je veliki igrač. Ali, takvu kvalifikaciju mogu dati i svakom drugom igraču naše momčadi. Inače ne bi bili u ovom klubu", izjavio je Pep.

Takvo što je očito rezultiralo da Guardiola vrati svog najboljeg strijelca u momčad, te će Mandžukić vjerojatno zaigrati protiv Stuttgarta.

Sportski.net

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok