U povodu uspješnog natjecanja na prvenstvu Bosne i Hercegovine u pretkadetskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić i ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petar Galić danas su u zgradi Vlade upriličili prijem za košarkašice i rukovodstvo Ženskog košarkaškog kluba Livno.

Susretu su pored tri uzrasta košarkašica nazočili i predsjednik kluba Antonio Pavić, predsjednik Nadzornog odbora, Draško Krišto glavni trener, Slavko Krišto i trener Edin Doračić.

Prema riječima predstavnika kluba istaknuto je kako su košarkašice završnicu natjecanja izborile u svim starosnim kategorijama. Kadetkinje su obranile titulu najboljih, te opet postale prvakinje Bosne i Hercegovine, a mlađe kadetkinje i juniorke su osvojile drugo mjesto.

Predsjednik, Draško Dalić je u ime Vlade Hercegbosanske županije i u svoje ime igračicama i rukovodstvu klub uputio iskrene čestitke te dodao kako očekuje da će u budućnosti postići još bolje rezultate i prilikom svog školovanja kao i da će biti uspješne i u svom budućem životu.

Prema riječima ministara Galića ovo je treći susret košarkašica s predstavnicima Vlade što je ujedno dokaz kvalitete košarkašica. „Nadam se da ćete kako u sportskom tako i u učeničkom životu nastaviti pokazivati ovako dobre rezultate i nadam se da se u starijim selekcijama nećete izgubiti”, dodao je ministar Galić.

Na kraju sastanka predsjednik Vlade, Draško Dalić je kazao da će Vlada Hercegbosanske županije i ove godine podržati razvoj sporta, ali da će se maksimalno voditi računa o uspješnim osobama i klubovima  koji postižu rezultate.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok