Darijo Srna i Ante Čačić izašli su pred novinare posljednji put uoči utakmice Hrvatske s Češkom.

Hrvatski izbornik nije želio službeno potvrditi, ali je jasno dao do znanja kako će kapetan i momčad koja je igrala protiv Turske biti u boljoj poziciji uoči konačne odluke.

"Momčad im je najveća kvaliteta, a Tomas Rosicky je jako bitan, preko njega izlaze u završnicu i trebamo razmišljati o njemu posebno," rekao je Ante Čačić.

"Darijo je u jako dobrom stanju i vodit će momčad protiv Češke. Svi koji su igrali protiv Turske su u odličnoj poziciji, ali saznat ćete sutra u 18 sati."

"Priželjkujem da uđemo kao s gardom protiv Turske, da svi igrači budu unutra i nadam se da će to semafor valorizirati na kraju utakmice. I bod bi načelno bio zadovoljavajuć, ali Hrvatska protiv svake momčadi mora igrati na pobjedu."

"Trening je bio odličan, atmosfera je dobra i spremni smo za Češku."

Svoje je rekao i kapetan Darijo Srna.

"Česi su ekipa koja ima svog Luku Modrića, a to je Tomas Rosicky, na njega treba dobro pripaziti. Defenzivno su jako dobri, kontranapad protiv Španjolske izgledao je dobro, dobro su zatvarali, vrlo su homogena ekipa s dva dobra krila i visokim napadačem," rekao je Darijo Srna.

"Česima trebaju bodovi, nadam se da će biti otvoreniji, a mi to moramo iskoristiti."

"Djelovali smo odlično u prvoj utakmici, a izbornik mora odlučiti kako će igrati. Igra samo jedanaest, ali činjenica je da imamo sjajnu klupu."

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok