38-godišnji Ivan Pavić iz Livna strastveni je navijač hrvatske nogometne reprezentacije, ali i splitskog Hajduka.

Bodreći "Vatrene" obišao je skoro cijelu Europu sa svojim ogromnim transparentom na kojem piše "Torcida Livno".

(Uoči utakmice Hrvatska - Turska)

"Za Hrvatsku navijam još od 1991.godine, a transparent je 1993.godine napravio moj pokojni brat Vlado koji mi je usadio ljubav prema reprezentaciji i Hajduku", govori za Livno Online Ivan, koji od kraja 90-tih živi u Frankfurtu.

Na naše pitanje kako uvijek postavi transaparent na vidno mjesto, Ivan nam odgovara kako pravi navijač uvijek pronađe svoj kutak i kako svaki put s ponosom pokazuje odakle dolazi i koji klub voli.

Od utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u sjećanju mu je ostao susret Hrvatske i Brazila 2006.godine u Berlinu. "Takvo navijanje nije nigdje bilo. Gubimo od Brazila, ali i dalje Berlinom odzvanja navijanje hrvatskih navijača", govori nam Ivan.

"U sjećanju mi je ostala i utakmica s Irskom 2012.godine u Poznanu. Tisuće navijača Irske i Hrvatske zajedno se vesele i pjevaju zagrljeni na trgu. Strašno cijenim i poštujem irske navijače", opisuje nam Ivan.

(Naslovnica jednih turskih dnevni novina)

Za kraj nam je Ivan prognozirao kako uz malo sreće Hrvatska može do prvog mjesta i pozdravio je sve hrvatske navijače iz Livna, a osobito navijače voljenog Hajduka.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok