U nedjelju je završen humanitarni turnir u malom nogometu “Antonio Matić Jaco 2016” koji se ove godine igrao na stadionu NK Kamešnice Bilo Polje.

Finalnoga dana mnogobrojni gledatelji su mogli uživati u tri vrlo zanimljive utakmice: finalu do 14 godina, revijalnoj utakmici veterana i finalu seniora.

U finalu do 14 godina gledali smo zanimljivu utakmicu između Podhuma i Podgradine. Regularni dio utakmice je završen neriješeno i pobjednika smo dobili tek nakon izvođenja penala u kojoj su bili uspješniji mališani iz Podhuma.

Nakon finalne utakmice djece gledatelji su mogli uživati u majstorijama starih asova NK Kamešnice i HNK Junaka iz Srđevića. Veterani ova dva prijateljska kluba odigrali su tvrdu utakmicu te pokazali da još nisu zaboravili igrati nogomet. Na kraju nakon izvođenja penala bolja je bila ekipa Kamešnice.

Na kraju se igralo veliko finale u seniorskoj kategoriji između Podhuma i Vržerala. Obje ekipe su prikazanom igrom tijekom turnira pokazale da su zasluženo u finalu. Utakmica je bila vrlo izjednačena, Podhum bi poveo no momci iz Vržerala bi vrlo brzo izjednačili.  Tek pred kraj susreta momci iz Podhuma su ubacili u višu brzinu te nošeni obranama sjajnog vratara Jakova Čeke – Jare uspijevaju se odvojiti i osvojiti prijelazni pehar. Konačni rezultat glasio je 7:4 za Podhum.

Za igrača turnira proglašen je Pavo Čeko (Podhum).

Najbolji vratar: Jakov Čeko – Jare (Podhum)

Nagradu za fair play dobila je ekipa Miša.

NK Kamešnica

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok