Danas je na ugodno ispunjenim Zgonima odigrana utakmica petog kola Druge lige FBiH grupa Jug u kojoj su naši seniori došli do treće pobjede u sezoni.

Ovoga puta nadigrana je bila širokobriješka HNK Mladost. Od početka utakmice momčad trenera Čondića nametnula je svoj ritam igre koji je dinamikom i trkom postao enigma gostujućoj ekipi. Domaćin dolazi u vodstvo u 13. minuti. Odlično izveden korner Petra Vukoje iskoristio je Jakov Damjanović i tako pogodio za 1-0. Troglav je nizao šansu za šansom, a 29. minuta donosi udvostručenje prednosti: precizan za 2-0 bio je legendarni Boško Peraica. Ovaj gol, definitivno, ide na dušu golmanu gostiju. U 39. minuti fenomenalni junior (1999. godište) Mateo Velić pogađa za 3-0, a samo 4 minute kasnije, isti igrač pogađa za 4-0 na asistenciju Danijela Krivića.

U drugih 45 minuta ritam igre je splasnuo, a Troglav je igrao dosta mirno i bez imalo nervoze. Do kraja susreta naši su seniori postigli još jedan pogodak; ovoga puta ulogu dodavača je odigrao Velić, a konačnih 5-0 postavio je Peraica svojim drugim zgoditkom na utakmici.

Zahvaljujemo se Konjici na odličnoj podršci, a seniorima čestitamo na novoj pobjedi!

U idućem kolu Troglav na Zgonima dočekuje HŠK Posušje.

Nedjelja, 4.9.2016. godine, Gradski stadion Zgona, Livno, 3. kolo Druge lige jug

NK Troglav 1918 5-0 HNK Mladost

Gledatelja: 250

NK Troglav

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok