Koliko često se dogodi da je osoba zahvalna kada ju netko pogodi loptom u glavu? Ne često. Gotovo nikada.

Svi smo, više-manje, kao klinci dobili loptom u glavu pa znamo da to i nije najugodnija stvar. No navijač Brondbyja David Nielsen doživotno će ostati zahvalan Kamilu Wilczeku, napadaču 'njegova' kluba, koji ga je pogodio loptom u glavu. Pišu 24sata.hr.

- Pozdrav svima. Moje ime je David i ja sam osoba koju je pogodila lopta u glavu tijekom zagrijavanja na prijateljskoj utakmici Brondby-Kopenhagen. Želio bih zahvaliti svima, od medicinskog osoblja, zaštitara, navijača koji su se našli u blizini... Svi oni su mi pomogli u tom trenutku, a ispalo je da mi je cijela situacija spasila život. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan i zahvalan svima. Naime, nakon tog događaja otišao sam na preglede i utvrdilo se da imam tumor na mozgu, što uopće ne bih otkrio toliko rano da me Wilczek nije pogodio loptom u glavu - napisao je David na Facebooku pa dodao:

- Na kraju mogu biti sretan što se to dogodilo i što je tamo bilo profesionalno medicinsko osoblje. Sada sam operiran i nastavljam s oporavkom. Hvala svima, vječno ću biti zahvalan svima koji su mi pomogli.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok