Foto: Arhiva

Na Zgonima je jučer odigrano sedmo kolo Druge lige lige jug u kojem su seniori Troglava remizirali s pretposljednjom momčadi prvenstva – HNK Ramom.

Pred oko 150 gledatelja, po lijepom i sunčanom vremenu, gosti dolaze u vodstvo u 33. minuti kada pogađa Josip Ivić. Prednost Ramaca nije dugo trajala: 5 minuta kasnije, u 38. minuti susreta, Mateo Velić fenomenalnim udarcem s 25 metara pogađa za poravnanje rezultata.

Međutim, već u idućem napadu gosti dolaze do novog vodstva. Prekrasno je i ovaj put reagirao Josip Ivić.

U drugom dijelu Troglav je bio dominantna figura na terenu. Šanse su se nizale jedna za drugom, a u 53. minuti novo izjednačenje donosi najbolji igrač utakmice – Matej Bartulica. Krasno je desni bek Troglava projurio po strani, ušao u sredinu i lijevom nogom zatresao mrežu Rame.

U 70. minuti zicer za domaćina promašuje Pere Čolak, samo minutu kasnije još jednom prijeti Velić, 10 minuta prije kraja i udarac Danijela Krivića odbija gostućuja obrana koja je vješto i spretno rješavala sve opasne situacije u svom kaznenom prostoru.

Posljednju su priliku naši seniori imali u 4. minuti sudačke nadoknade, ali udarac Mateja Bartulice sa 16 metara zaustavlja vratar gostiju – Mario Beljo.

U idućem kolu, već u subotu, Troglav dočekuje na Zgonima mostarski HNK Branitelj.

NK Troglav

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok