Gotovo tri godine su prošle od stravične nesreće u kojoj je nastradao Michael Schumacher.

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 bio je na skijanju u Francuskoj kada je doživio težak pad koji ga je ostavio paraliziranog i bez podražaja na vanjski svijet već skoro tri godine. Pišu 24sata.hr.

Schumi je zadobio teške ozljede glave, prošao je niz operacija, njegova obitelj na liječenje troši ogroman novac, a nakon što je to prije par mjeseci rekao Luca di Montezemolo, ovaj put je u javnost izašao Ross Brawn, dugogodišnji Schumacherov prijatelj i suradnik. Neke stvari ipak izađu u javnost mimo rigoroznih protokla obitelji.

- Obitelj je odlučila da Michael svoj oporavak odradi doma, u privatnosti, a ja to moram poštovati. Postoje ohrabrujući znakovi i svakog dana molimo da se takve stvari češće događaju. Ne mogu vam puno reći jer moram poštovati privatnosti obitelji - rekao je bivši tehnički direktor Ferrarija.

- Sve što mogu reći da je postoji mnogo spekulacija oko Michaelovog stanja. Uglavnom su krive, a mi se nadamo da će oporavak svakim danom ići sve bolje te da ćemo ga jednog dana vidjeti oporavljenog od ove strašne nesreće.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok