Nogometni savez BiH kaznio je NK Široki Brijeg kaznom u iznosu od dvije tisuće KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i isticanja političkih poruka.

Škripari su na utakmici s Čelikom izvijesili transparent na kom je „Političke elite u tebe se sad kunu, dok sinovi tvoji u Haagu trunu“.

Disciplinsko povjerenstvo Nogometni savez Bosne i Hercegovine pod predsjedavanjem Gorana Kosorića na današnjoj sjednici u Sarajevu rješavalo je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti te je, kako navode, nekoliko klubova kaznilo zbog propusta u organizaciji u 16., 17. i 18. kolu Bht Premier Liga BiH.

NK Široki Brijeg dobio je novčanu kaznu u iznosu 2.000,00 KM zbog, kako su naveli, propusta u organizaciji, upotrebe pirotehničkih sredstava i isticanja političkih poruka od strane naših navijača Škripari Široki Brijeg u susretu 16. kola protiv NK Čelik Zenica, stoji na Facebook stranici NK Široki Brijeg.

Podsjetimo, navijači Širokog Brijega  u spomenutom su susretu izvjesili transparent u čast hercegbosanske šestorke u povodu 25. obljetnice od osnutka Hrvatska Republike Herceg-Bosna na kojem je pisalo „Političke elite u tebe se sad kunu, dok sinovi tvoji u Haagu trunu“ , objavljeno je na Facebook stranici nogometnog kluba Široki Brijeg, prenosi Dnevnik.ba.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok