U odličnoj malonogometnoj predstavi ekipa Zrinjskog porazila je u dvorani na Bijelom brijegu momčad Seljaka iz Livna s 4:2. Mostarcima je ovo treća pobjeda u sezoni, dok je  sastav „Seljaka“ pretrpio drugi poraz.

Početak susreta pripao je gostima koji su krenuli agresivnije i u par navrata ugrozili odličnog vratara Skuhana. Zrinjski je iz prve prave prigode došao do vodstva. Marin Suton je prvo pogodio gredu, a zatim glavom zatresao mrežu Seljaka.

U 16. minuti Zrinjski je postigao dva pogotka. Božo Crnjak je pogodio vlastitu mrežu, a Ivan Drežnjak iz kontre povisio na 3:0.

Svojim drugim pogotkom na utakmici Marin Suton u 18. minuti povećava prednost domaće momčadi.

Seljak je u nastavku utakmice uspio ublažiti poraz. Nakon svoje mreže Božo Crnjak je u 34. minuti zatresao i mrežu protivnika, a u posljednjim trenucima susreta u listu strijelaca se upisao Blažan Maleta.

MOSTAR: 5.kolo PREMIJER FUTSAL LIGE BiH

MNK ZRINJSKI – MNK „SELJAK EKO SIR PUĐA“ 4-2

Suci: T. Kečo, A.Berilo , A.Omerbašić, Delegat: L.Martinović

MNK ZRINJSKI: Skuhan, Livaja, Knezović, Božić, M. Suton, Sarić, Ljubomirović, Drežnjak, A. Čolak, Ivanković, Vukša, L. Suton………Trener : Ž.Buhovac.

MNK „SELJAK EKO SIR PUĐA“: Vidović, Krezo, Crnjak, Brčić, Maleta, Mihaljević, Krišto, Ivković, N. Čolak, Semren, Bagarić, Knežević………Trener : V.Vukoja.

STRIJELCI: M.Suton 2, ag-Crnjak, I.Drežnjak // Crnjak, Maleta

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok