U sklopu 25. kola Druge nogometne lige po kišovitom vremenu NK Kamešnica je na Bilom Polju ugostila susjede iz Kupresa i slavila rezultatom od 1:0.

Sama utakmica i nije bila pretjerano zanimljiva za malobrojne gledatelje jer su se gosti iz Kupresa od samog početka utakmice zatvorili i praktički cijelu utakmicu igrali bunker što se za njih pokazalo kao vrlo dobra taktika.

Nogometaši Kamešnice imali su tijekom cijele utakmice veću inicijativu i posjed lopte kao i veći broj prilika no sve u svemu nisu prikazali razinu igre kakvu su očekivali domaći navijači.

Jedini pogodak na utakmici postigao je glavom Stjepan Krezo u 25. minuti na sjajni ubačaj Pave Čeke nakon proboja po desnoj strani. Nogometaši Kupresa u prvom poluvremenu gotovo da nisu imali ozbiljnije prigode no pred sam kraj susreta zaprijetili su s dvije akcije koje na sreću Kamešnice uspješno brani vratar Mateo Miočević.

U ovom susretu trener Sučić nije mogao računati na usluge Istoka Kambera (ozljeda), Ive Vukadina (3 žuta kartona), Marka Braovca te mladog Marka Omazića.

Sve u svemu današnjom prikazanom igrom ne možemo biti pretjerano zadovoljni i postoji puno prostora za napredak, no tri boda su uknjižena i nastavljen je pozitivni niz što je i bio glavni cilj u ovoj utakmici. S ovom pobjedom Kamešnica se probila na 8. mjesto na tablici.

Našim susjedima iz Kupresa želimo puno sreće i uspjeha u nastavku prvenstva.

U narednom 26. kolu očekuje nas uvijek zanimljivi općinski derbi s NK Troglavom 1918 koji se igra u nedjelju na Zgonima.

NK Kamešnica

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok