Ovaj vikend u subotu i nedjelju taekwondo klub Magone Livno nastupio je na dva turnira, jedan međunarodni u Zagrebu i na državnom prvenstvu u Bugojnu.

U nedjelju 14.05.2017 održano je državno prvenstvo 2017. za sve uzrasne kategorije u Bugojnu. Na turniru je nastupilo 435 natjecatelja iz 35 klubova sa teritorija čitave Bosne I Hercegovine. Livanjski Magone predstavljalo je 25 natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za ukupno 18 medalja I to 9 zlatnih, 3 srebrne I 6 brončanih.

Brončane medalje su osvojili Petra Krešo, Elvira Velić, Saša Viktoria Knežević, Ivica Mihaljević, Iva Vlašić I Zejd Omeragić, srebrne medalje su osvojili Amar Ortaš, Sara Tičinović I Petra Ždero, dok su osvajači zlatnih medalja I novi/stari državni prvaci postali Arnela Sudar, Emina Ortaš, Martina Tolo, Eldar Velić, Matej Orlović, Amar Dželadini, Marijan Baković, Luka Jurič I Petra Orlović.

U ekipnom plasmanu u kategoriji juniora Magone je osvojio drugo mjesto, u kategoriji seniorki također drugo mjesto, dok je u formama zauzeo treće mjesto.

U subotu 13.05.2017 održan je međunardni taekwondo turnir "Susedgrad Sokol POKAL" u Zagrebu. Na turniru je nastupilo 785 natjecatelja , 70 klubova iz Austrije, Slovenije, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Magone je predstavljalo četvero natjecatelja koji su se izborili za 3 medalje i to 2 brončane i 1 srebrnu.

Bronce su osvojile Ines Badrov i Maja Dolić, dok je srebrnu medalju osvojio Petar Dolić.

Priopćeno je iz TKD Magone.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok