Ruku na srce i realno gledajući – niti jedna naša kategorija u klubu nije igrala tako lijep nogomet kao početnici trenera Danijela Krivića tijekom ove sezone.

Svojim zalaganjem, trudom i napornim treninzima, uspjeli su naši početnici nametnuti se u Međužupanijskoj nogometnoj ligi kao jedan od najboljih klubova i tako ‘puhati za vrat’ i velikanu bosanskohercegovačkog nogometa – NK Širokom Brijegu. Ipak, Širokobriježani su ostali nedohvatljivi, a naša najmlađa natjecateljska kategorija s drugog mjesta u ligi odlazi na doigravanje za prvaka BiH u Sarajevo.

Piše: Robert Lozančić | www.nktroglav.com

Iako je u ovoj generaciji daleko ispred svih kapetan i nesumnjivo najbolji igrač, Dominik Čeko, ipak moramo istaknuti kako je upravo kompatibilnost i usklađenost svih igrača doprinijela ovom odličnom ostvarenju. Raznosvrsnost u igri, veliki broj različitih strijelaca, visoke pobjede i vrlo gledljiva ‘od noge do noge’ igra nešto su što definitivno veseli sve nas u klubu jer smo uvjereni kako je pred pojedincima iz ove kategorije vrlo svijetla nogometna budućnost.

Svim igračima i posebice treneru Kriviću čestitamo na odličnom uspjehu i želimo im pregršt sportske sreće u doigravanju koje je pred njima!

Početnici NK Troglava 1918 u ovoj sezoni:
Odigranih utakmica – 24
Pobjeda – 19
Neriješenih susreta – 3
Poraza – 2 (!)
Gol razlika: 94-18
Broj bodova – 60
Pozicija – 2.
Najbolji strijelac (ujedno i najbolji strijelac lige) – Dominik Čeko (26 pogodaka)
Izvor podataka: sustav Comet 3.1 NFSBiH

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok