Košarkašice ŽKK Livna ovaj vikend ponovno su igrale na dva fronta. U subotu u sklopu 8. kola lige BiH dočekale su ekipe ŽKK Brčanku i Bugojno BH Telekom. U prvoj, kadetskoj utakmici uvjerljiva pobjeda rezulatatom 71 – 24.

Najefikasnija bila je Tanja Kelić koja je za nepunih 12 minuta postigla 21 koš.  Lara Mihaljević i Gabriela Visković pridodale su po 13 koševa. Sara Jurkić 7, kapetanica Andrea Krišto kao i Matea Visković po 6 postignutih koševa. Nikolina Šarić i Anita Krezo pospremile su dva koša a Ilijana Bandov 1.

U drugih utakmici juniorskoj, naše djevojke za nijansu bile su bolje od kvalitetne ekipe Bugojna. Rezulatat na kraju utakmice bio je 55 – 52. Najefikasnija igračica domaće ekipe bila je Josipa Bolotin koja postigla 20 koševa. Ana Trišo dodala je 15. Gabriela Visković 7, Lara Mihaljević 6, Dragica Mihaljević 5, Matea Visković 4.

Sljedeći vikend naše cure putuju na istok BiH u Zvornik i Bijeljinu.

U sklopu 11. kola lige Hercegbosne naše košarkašice na gostovanju u Ljubuškom upisale su laku pobjedu. Iako su sad i matematički osigurale prvo mjesto neizvjesnoti u ovoj utakmici nije bilo ni prvih 5 sekundi. Sve su igračice igrače a prva petorka većinu vremena provela je na klupi. S nekoliko prelijepih šuteva iskazala se Anđela Gunjača a rezulat na kraju utakmice bio +25 za naše košarkašice.

Sljedeći vikend u goste nam dolazi ekipa Širokog.

ŽKK Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok